Mihaela Radulescu Copil

5 hours agoMihaela Rădulescu a avut parte de multe bucurii și dezamăgiri în viața sa însă niciodată nu a fost o femeie care să se uite cu regret în spate. La aproape 20 de ani de când formau unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz Mihaela Rădulescu şi Dan Chisu sunt din nou împreună de această data pe marile ecrane unde din 9 mai îşi continuă povestea de dragoste în filmul SELFIE care.


Mesajul Emoționant Al Pentru Mihaelei Rădulescu De Ziua De Naștere A Fiului Ei Nu Incetează Să Mă Uimească

Incredintarea minorului asa cum se numeste oficial actul a fost depus si va fi judecat in.

Mihaela radulescu copil. Mihaela Rădulescu SchwartzenbergAccesează toate episoadele pe hopeandhomesropodcastImplică-te în misiunea Hope and Homes f. Maybe you would like to learn more about one of these. Aceasta deși separată de tatăl copilului a reușit să-i ofere o viață frumoasă băiatului ei și să-l educe extraordinar dovadă și reușitele lui Ayan.

De Mihaela pe 18 Octombrie 2011 Eu am nascut de 2 ori cu dr. 5 hours agoÎn cadrul unui interviu Mihaela Rădulescu a spus cum decurge la momentul actual relația ei cu parașutistul austriac. Mihaela Radulescu mai vrea un copil.

Ce e drept mi s-a parut cam rece in comparatie cu alti dr si ocupata dar nu m-a lasat balta la nastere si nici dupa pentru ca a venit zilnic la vizita si. Îl cheamă Felix Baumgartner ca pe tatăl lui bunicul lui şi poate chiar ca pe copilul lui dacă o să fie. Scris de Buinoschi Andreea.

Mihaela Radulescu Dani Otil. Povestea de dragoste dintre Dani Oțil și Mihaela Rădulescu a ținut mult timp primele pagini ale ziarelor. Tocmai de aceea nu e de mirare că multă lume se.

Mihaela are o relație de șase ani cu Felix Baumgartner iar Dani Oțil are o relație cu Gabriela Prisăcariu. Mihaela a explicat care a fost motivul deși multă lume ar fi vrut să îi vadă fericiți pentru totdeauna. Mihaela Radulescu ar putea ramane fara copil.

Mihaela Radulescu mai vrea un copil. De Buinoschi Andreea martie 29 2021. Mihaela Rădulescu Copil - Cum A Ajuns Să Arate Fiul Mihaelei Rădulescu La 15 Ani Ai Crede Că E Cu Cel PuÈin 10 Ani Mai In Varstă Impact - Maybe you would like to learn more about one of these.

Procesul urmeaza sa inceapa pe 8 aprilie. Fostul sot al Mihaelei Radulescu Elan Schwartzenberg a depus ieri la Judecatoria sectorului 1 o cerere de incredintare a custodiei copilului sau Ayan. Am văzut-o că doar am și eu internet.

Radulescu si pot sa spun ca am fost multumita de ea pentru ca s-a comportat cu mult profesionalism pe parcursul celor 2 sarcini. De când Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu s-au despărţit fiecare a luat-o pe drumul său. Cu Inima la Vedere episodul 3.

Eu realmente mă bucur pentru ei. Mihaela Rădulescu a avut parte ieri de o zi deosebită căci și-a serbat ziua de naștere. Mihaela Rădulescu povestea şi ea în trecut că Felix este bărbatul lângă care vrea să îmbătrânească şi să aibă un copil.

Recunoscătoare pentru viața pe care o are dar și pentru iubirea de care se bucură. S-a bucurat de mult succes pe plan profesional și acum are lângă ea un bărbat deosebit care o face fericită și împlinită dar înainte de orice nu. Mihaela Radulescu a implinit 52 de ani la doar o zi dupa ce fiul ei Ayan a aniversat 17 ani.

Dani Oțil a avut o relație foarte pasională cu Mihaela Rădulescu dar nu s-au căsătorit și nici nu au făcut un copil. Frumoasa vedeta a împlinit frumoasa vârstă de 52 de ani ocazie cu care și-a adunat cele mai dragi persoane și a petrecut momente deosebite. Mihaela Rădulescu iubește mult copiii iar de când a devenit mamă ca fiecare femeie s-a schimbat foarte mult.

Mihaela Radulescu mai vrea un copil Sambata 17 August 2013 ora 1321 Mihaela Radulescu care are o relatie de cativa ani cu Dani Otil a anuntat sambata ca intentioneaza sa mai faca un copil precizand ca de aceasta data va avea grija sa nu mai acumuleze foarte multe kilograme asa cum s-a intamplat in timpul primei sarcini. Mihaela Radulescu care are o relatie de cativa ani cu Dani Otil a anuntat sambata ca intentioneaza sa mai faca un copil precizand ca de aceasta data va avea grija sa nu mai acumuleze foarte multe kilograme asa cum s-a intamplat in timpul primei sarcini. Mihaela Rădulescu şi Dan Chişu au un copil împreună doar în comedia SELFIE.

Vedeta TV are toate motivele sa fie mandra de fiul ei nu doar pentru ca este sportiv si matur ci si pentru ca a devenit un adolescent care va face cu siguranta multe cuceriri. Se pare că nu ar fi vorba despre o relație tradițională ținând cont de faptul că aceștia se întâlnesc doar când au timp liber. Mihaela Radulescu care are o relatie de cativa ani cu Dani Otil a anuntat sambata ca intentioneaza sa mai faca un copil precizand ca de aceasta data va avea grija sa nu mai acumuleze foarte multe kilograme asa cum s-a intamplat in timpul primei sarcini.

În timp ce prezentatoarea se ocupă de diferite proiecte în țară dar este.


De Ce Nu I Face Mihaela Rădulescu Un Copil Lui Felix Deși A Promis Click Mobile


Mihaela Radulescu Primele Declaratii Despre Copilul Ei Si Al Lui Felix Daca O Sa Fie Fata Wowbiz


Reacția Mihaelei Rădulescu După Ce Fiul Ei A Fost Criticat Il Cresc Fix Cum Cred Eu De Cuviinţă Valabil și Cand Judecați Stramb Libertatea


Cum A Ajuns Să Arate La 16 Ani Fiul Mihaelei Rădulescu și Al Lui Elan Schwartzenberg Atrage Toate Privirile Foto


Secretul Mihaelei Rădulescu De Ce Nu Are Mai Mulți Copii De Fapt Impact


Mihaela Rădulescu Detalii Interesante Despre Relația Cu Fiul Ei Ayan Am Această Problemă Cu El Libertatea


Mihaela Rădulescu După Ce Fiul Ei A Intrat La Două Facultăți De Prestigiu Din Sua Ce A Spus Vedeta Impact


Cum Arată Băiatul Mihaelei Rădulescu Are 15 Ani Dar Ai Spune Că Are Cel Puțin 25 Foto Stiri Mondene


Baiatul Mihaelei Radulescu S A Transformat Intr Un Barbatel Grozav Adpm


Fiul Mihaelei Rădulescu Va Invăța La O Prestigioasă Facultate Din Sua Un Singur An De Studii Costă Zeci De Mii De Dolari


Mihaela Radulescu Schwartzenberg Copiii Nostri Sunt Tot Ce Nu Credeam Ca Suntem In Stare Sa Fim Sau Sa Facem Ei Sunt Puterea Si Slabiciunea Duse La Extreme Ei Ne Pun Viata


Ayan Schwartzenberg A Rupt Gura Targului Fiul Mihaelei Rădulescu Arată Wow Youtube


Mihaela Rădulescu Impreună Cu Fiul Ayan și Iubitul Felix Baumgartner La Saint Tropez Poze Dintr Un Cadru De Vis Evenimentul Zilei


Mihaela Radulescu A Pierdut Un Copil Pentru Mine A Fost Rascolitor


Cum Arată Fiul Mihaelei Rădulescu Ayan Are Un Trup Perfect Lucrat La Sală Libertatea


Fiul Mihaelei Rădulescu A Intrat La Două Facultăţi De Prestigiu Din Sua Sufăr Enorm Că A


Cum A Ajuns Să Arate Fiul Mihaelei Rădulescu La 15 Ani Ai Crede Că E Cu Cel Puțin 10 Ani Mai In Varstă Impact


Cum Arată Fiul Mihaelei Rădulescu Ayan Are Un Trup Perfect Lucrat La Sală Libertatea


Cum Arata Si Ce Mare S A Facut Ayan Schwartzenberg Fiul Mihaelei Radulescu Bravo Net

close