Mihaela Radulescu Instagram

Diva a descris fotografia succint cu cuvinte precum misiune secretă şi înapoi în România nefiind explicită şi dorind să păstreze misterul asupra noii emisiuni la care va participa. Mihaela Rădulescu va avea un loc la masa juriului sau mai bine spus la cea a detectivilor care vor încerca să ghicească ce vedete se vor afla în spatele măștilor potrivit unor surse citate de clickroShow-ul Masked Singer România ar fi regizat și de data aceasta de Iulian Moga la fel ca anul trecut.


Mihaela Radulescu Instagram Divahair Ro

Duminica 11 Iulie 2021 ora 0834.

Mihaela radulescu instagram. 531k Followers 963 Following 3881 Posts - See Instagram photos and videos from Mihaela Schwartzenberg mihaelaradulescuschwartzenberg. Mihaela Rădulescu a împărtăşit fanilor săi câteva imagini rare alături de fiul său Ayan şi de iubitul Felix. Pe gandulro citești în fiecare zi doar știri și informații din surse credibile.

Vedeta nu ezită să împărtășească cu fanii de pe rețelele sociale. Simpatica doamnă a televiziunii românești se întoarce la ProTV și va face parte din juriului unei emisiuni iubite de întreaga țară. Nicole Cherry traieste de aproape trei ani o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Florin Popa un barbat care este mai mare cu opt ani decat frumoasa cantareata Langa Florin am crescut si in bratele lui am devenit femeie.

Diva de la Monaco a publicat pe Instagram o imagine concludentă din platourile PRO TV. Mihaela Rădulescu revine la PRO TV. După ce a fost prezentatoare la Ferma Mihaela se întoarce la PRO TV unde va face parte din echipa uneia dintre cele mai cunoscute emisiuni de talente.

După ce a fost prezentatoare la Ferma diva de la Monaco se întoarce la PRO TV unde va face parte din. Mihaela Rădulescu a postat în weekend pe pagina sa de Instagram o fotografie misterioasă în care apare ea fără să i se vadă chipul într-o rochie galbenă spectaculoasă. Fulgy a fost retinut de politie dupa ce a agresat un jurnalist.

Noutati despre vedete si evenimente importante din lumea mondena noutati din viata celebritatilor din Romania dar si de peste hotare. Ziua si scandalul in familia Clejanilor. O imagine publicată de ea pe Instagram din platourile PRO TV vine să confirme informația vehiculată cu privire la revenirea sa la Pro TV.

Ce va face vedeta dupa Ferma Mihaela Rădulescu nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. După o pauză binemeritată Mihaela Rădulescu revine pe micile ecrane și își va încânta fanii într-o emisiune de talente. Ținuta a scos în evidență formele foarte bine conturate ale divei iar fanii din online ai acesteia s-au întrecut în complimente.

S-a mulțumit doar cu două cuvinte. Misiune secretă a scris Mihaela Rădulescu. Ca și anul.

Pe contul său de Instagram Mihaela Rădulescu a postat două fotografie în care apare îmbrăcată într-o rochie de culoare roșie mulată transparentă și cu spatele gol. Cine va fi regizorul show-ului. Frumoasa brunetă a dat vestea cea mare privind cariera sa.

De-a lungul timpului iubita lui Felix Baumgartner a făcut parte din juriul emisiunii Românii au talent sau a prezentat. Ce a postat vedeta pe pagina sa de Instagram. Cum a anuntat cantareata Nicole Cherry ca este insarcinata FOTO.

Nicole Cherry Stiri Nicole Cherry. În altă ordine de idei Mihaela Rădulescu a postat și o imagine pe pagina sa de socializare din care se pot trage multe concluzii. Este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din ultimii 20 de ani ai României.

În peisajul feeric de la Saint Tropez cei trei sunt liniştiţi şi fericiţi împreună. Ayan a crescut şi este acum un tânăr care a depăşit-o pe mama sa la înălţime. Masked Singer România revine la PRO TV din toamnă cu cel.

Mihaela Rădulescu ar fi venit deja în România urmând a face parte din juriul emisiunii Masked Singer România. Miercuri 09 Iunie 2021 ora 0917. Mihaela Rădulescu va face parte din echipa de la PRO TV care va realiza show-ul Masked Singer România.

Mihaela Rădulescu se află într-o vacanță de vis alături de iubitul ei Felix Baumgartner. Vedete Viorica si Ionita de la Clejani. Fără a da prea multe detalii ea a transmis sub fotografie doar următorul mesaj.

Mihaela Radulescu din nou la Pro TV. Ea a pus o fotografie chiar din platourile ProTV însă nu le-a dat fanilor să nici un fel de detalii. Potrivit celor de la clickro vedeta va face parte din echipa de la Masked Singer emisiune care va reveni din.

Mihaela Rădulescu se bucură de vremea bună și de clipe de relaxare alături de fiul Ayan și de iubitul Felix cel care în 2012 devenea primul om din istorie care a sărit cu parașuta din stratosferă de la o altitudine de peste 39000 de metri. Mihaela Rădulescu supranumită diva de Monaco este dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de televiziune din România. Citește articole de tip Breaking News și materiale exclusive.


Mihaela Radulescu Extrem De Sexy Pe Instagram Cum S A Pozat Vedeta Si Ce Reactie Au Avut Fanii Ei Perfecte Ro


The Relationship Between Mihaela Rădulescu And Felix On The Fly This Is The Sign That Announces The Separation


Mihaela Radulescu Instagram 13 465x390 7est Ro Stiri Iasi Stiri Locale Nationale Si Internationale


Galerie Foto Mihaela Rădulescu Apariție Neașteptată și Greu De Recunoscut Comparată Cu Beyonce Lăudată De Monica Anghel


Mihaela Rădulescu Regrets Elan Schwartzenberg S Divorce I Broke Up My Marriage I Didn T Even Know Where I Was Going


Mihaela Radulescu Schwartzenberg Instagram Mihaelaradulescuschwartzenberg Twitter Miradulescu Facebook


Mihaela Rădulescu Anunț Surprinzător Pe Instagram Ce Pune La Cale Vedeta Romanesti Vedete Unica Ro


Mihaela Radulescu Schwartzenberg Find Me On Instagram Mihaelaschwartzenberg Twitter Miradulescu Personal Page Https Www Facebook Com Miharadulescuschwartzenberg Pause 0 27 Additional Visual Settingsenter Watch And Scrollenter Fullscreen


Mihaela Rădulescu On Detox With Her Son I Think I Did A Good Thing On The Cruelest Wing


Mihaela Radulescu Extrem De Sexy Pe Instagram Cum S A Pozat Vedeta Si Ce Reactie Au Avut Fanii Ei Perfecte Ro


Mihaela Radulescu Instagram Divahair Ro


Cum A Fost Fotografiată Mihaela Rădulescu La Piscină Are 51 De Ani Dar Nu Renunță La Asta Impact


What Is Behind The Photo With Mihaela Rădulescu And Felix Who Is The Message For


Cum S A Fotografiat Mihaela Rădulescu Pe Instagram Ipostaza Care I A Lăsat Pe Mulţi Fără Cuvinte


Mihaela Rădulescu Fotografiată De Iubit Intr O Rochie Roșie Transparentă Cum A Complimentat O Cătălin Botezatu


Mihaela Rădulescu și A Făcut O Nouă Intervenție Estetică La Față Cum Arată Vedeta După Noul Eșec Foto


Mihaela Rădulescu O Nouă Imagine Provocatoare Divertisment Stiri Eva Ro


Mihaela Rădulescu Revelation Without A Curtain I Do As Many Surgeries As I Want I Put It In My Vein As You Get Older Your Mind Comes To Mind


Mihaela Radulescu Felix Baumgartner Instagram Photo Shared By Terese 39 Fans Share Images

close